John Travolta je zelo očitno veliki oboževalec skupine Foo Fighters. Že drugič se je namreč udeležil njihovega koncerta v sklopu ameriške turneje, tokrat pa je z njimi na odru tudi zaplesal.

Ameriški rockerji, ki jih vodi bivši bobnar Nirvane Dave Grohl, so sredi velike turneje po Združenih državah Amerike, kjer predstavljajo aktualni album Concrete and Gold. Travolta se je na odru prvič pridružil že aprila na koncertu v Jacksonsvillu med izvajanjem priredbe slavne skladbe You’re the One That I Want, ki sta jo v Briljantini skupaj prepevala Travolta in Olivia Newton-John. Pred kratkim se je znova pojavil na koncertu v Wantaghu, kjer pa se je že malce bolj opogumil in pokazal nekaj plesnih gibov. Na Grohlovo gesto, da nekaj verzov odpoje na mikrofon, se igralec, ki je v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja posnel tudi nekaj samostojnih glasbenih albumov, žal ni odzval.

Foo Fighters bodo po Združenih državah križarili še vse do septembra in ni vrag, da se Travolta ne bo pojavil še na katerem od koncertov in končno tudi zapel. Oboževalci skupine iz Evrope bodo za to prikrajšani. Foo Fighters so evropski del turneje že zaključili, nam najbližje pa so nastopili 14. junija na festivalu Firenze Rocks Festival v Firencah.

In še tole, da se skupaj spomnimo, da Travolta ima zelo mikaven vokal:

Naslovna fotografija: Profimedia (John Travolta kot gost presečenja na Good Morning America)