Niti ena izmed njih ni imela normalnega življenja (ne poznajo stanja v dolgi vrsti v Hoferju, hupanja slabim voznikom na rondoju, drvenja v vrtec, da zadnjo minuto poberejo otroke, ali prežanja za razprodajami). Zdi se, kot da je pravilo gravitacije edini skupni imenovalec, ki ga imamo z zvezdniki.

Jerry Lee Lewis

Piše se leto 1957. Jerry Lee Lewis se poroči s svojo 13-letno sestrično, zaradi česar je njegova britanska turneja nenadoma odpovedana. Še več - poroka se pripeti preden je Lewis ločen s svojo drugo ženo. 

Jerry Lee Lewis
Priokus po vsem, kar je lahko narobe v eni fotografiji

Chuck Berry

Nekje v 80. letih. Chuck Berry naroči namestitev kamere na dno toaletne školjke ženskega stranišča, kar pozneje, leta 1990 vodi do skupinske tožbe, v kateri 59 žensk terja 1,2 milijona dolarjev odškodnine.

Chuck Berry
"Ups!"

Milli Vanilli

Leta 1990 se nemška 'glasbenika' Rob Pilatus in Fabrice Morvan, združena pod imenom Milli Vanilli, odločita sprejeti nagrado grammy za pesem, ki je nikoli nista zares odpela.

Milli Vanilli
Te oči nikoli ne lažejo ... kajne?

Elvis Presley

Leta 1970 predsednik Nixon podeli Elvisu Presleyju priznanje v imenu zveznega biroja za narkotike in nevarne droge (Federal Bureau of Narcotics and Dangerous Drugs), medtem ko ves svet ve, da je kralj rokenrola v bistvu hodeča lekarna.

Elvis Presley
"Če pa zna čisto vse adiktivne sestavine pomirjeval na pamet! Na pamet, vam rečem!"

Great White

Februarja leta 2003 v West Warwicku v zvezni državi Rhode Island zasedba Great White v polni postavi preživi enega od največjih požarov v zgodovini klubske scene (skoraj 100 obiskovalcev pa ne). Razlog za požar: lastna pirotehnika, ki je bila preveč intenzivna za mali oder, na katerem so nastopali..

Great White
Nenadoma je lista povabljenih vključevala še celotno gasilsko brigado

Michael Jackson

O Wonderlandu in vsem, kar se je tam pletlo zdaj vemo več, kot smo morda želeli. Zato naj tu izpostavimo enega manj znanih drobcev iz sicer bizarnega obstoja te legendarne glasbene ikone. Leta 1986 je Michael trdil, da ga bo mašina ohranjala pri življenju do starosti 150 let. Kot vemo, mu ni uspelo dočakati niti tretjine te prognoze. Smešno pri tem pa je, da v mašini, o kateri je govoril (kisikova komora), danes spijo Michael Whelps, Tiger Woods in Tim Tebow, ker nikoli ne veš, če morda vendarle deluje. 

Michael Jackson
Obraz, ki pove le eno: "Kdo je prdnil v mojo kisikovo komoro?"

John Lennon in The Beatles

Leto 1966. John Lennon pove, da so The Beatles bolj popularni od Jezusa in da bo rokenrol preživel krščanstvo.

The Beatles
Roknrol bo morda res preživel krščanstvo, te frizure pa niso videle niti naslednjega desetletja

Lisa Lopes iz TLC

Tistega pestrega leta 1994. Lisa 'Left Eye' Lopes, najbolj jezikava članica skupine TLC, po prepiru s fantom zakuri njegove drage športne copate v kadi, a pri tem do tal pogori cela hiša. Lopes dobi 5 let pogojne kazni in abonirane obiske pri terapevtu.

Mick Jagger in David Bowie

1973. Intenziven 'bromance': Mick Jagger in David Bowie. Nekdanja žena Bowieja zna povedati, kako je neko jutro našla moža v postelji skupaj z lastnikom največjih žnabljev v zgodovini rocka, a pravi, da ni šlo za nič resnega in da ji je bilo v bistvu žal, da je zamudila priložnost, ko bi se lahko stisnila v legendaren rokerski sendvič.

Jagger in Bowie
Triada pikantne kurioznosti

Pamela Anderson in Tommy Lee

Vsem znano leto 1998. Pamela Anderson in njen takratni mož Tommy Lee začneta dobo viralnih videoposnetkov. Amaterski, a nadvse nazoren posnetek intimnih telesnih aktivnosti z medenih tednov se znajde na svetovnem spletu in nemudoma postane najbolj iskana roba v digitalnem podrastju. Kljub milijonski tožbi se video še leta in leta neustavljivo širi dalje, s tem pa tlakuje pot vsem bodočim posnetkom domače video produkcije – vključno z balkansko.

Pamela Anderson
Pamela in Tommy sta se sicer uradno ločila leta 1998, a kot priča tale luštna fotografija iz leta 2007 s Havajev, družinica (skupaj imata dva sinova) še vedno ohranja neko mero funkcionalnosti

Fotografije: Profimedia