Michel Gabrijel, s katerim smo že prejšnji teden klepetali o novem tedenskem rekordu, se je pripeljal tudi v Novo mesto in svoj že tako odlični rezultat še izboljšal, celo tako zelo, da je postavil nov absolutni rekord – 45,045 sekunde za krog. S tem je prehitel Miho Kumarja iz Škofje Loke, sicer zmagovalca preteklega meseca.

Zdaj imamo seveda novo vprašanje – se bo našel junak, ki bo lahko krog na simulatorju odpeljal v manj kot 45 sekundah? Verjamemo, da bo to poskušal doseči tudi Michel, saj njegova zagnanost ne pozna meja, prav tako pa je dokazal, da je lahko z vsakim obiskom še hitrejši.

V Novem mestu pa smo bili priča še enemu čudovitemu prizoru – na simulatorju se je ponovno poskusilo kar nekaj deklet, ki so v divjih vožnjah nadvse uživale in dokazale, da pri [reys] simulatorju ni vse le v lovu na najboljši rezultat, ampak tudi v preprostem uživanju pri velikih hitrostih, ki se ne bodo končale pri sodniku za prekrške. Upamo, da se bo ta trend nadaljeval, saj verjamemo, da bomo tako kmalu na lestvici najboljših videli tudi kakšno žensko ime.

Spoznajte nekaj voznic, ki so si v preteklih tednih privoščile svojo dozo uživaške hitrosti:

Reys voznice

Reys voznice

Reys voznice

Reys voznice

Simulator je zdaj sicer na poti v nakupovalni center Qlandia v Krškem. Tam bo na voljo od 9. do 13. oktobra. Celoten koledar [reys] turneje po Sloveniji lahko najdete na tej strani. Vsi tekoči rezultati voznikov pa so na voljo na uradni [reys] strani.

Ne pozabite, da si lahko vožnjo v simulatorju [reys] pridobite tudi prek nagradne igre, v kateri sodelujete vsi registrirani uporabniki Mozaika! Se vidimo v Qlandii Krško, potem pa ponovno pridete na vrsto Primorci! Nova Gorica se že ogreva.