Oprah Winfrey

Oprah Winfrey je pozabila, kako se natoči gorivo.

“Nazadnje sem gorivo točila leta 1983,” se je pohvalila. Ko sta se s prijateljico Gayle King podali na izlet z avtomobilom, je moral neznanec priskočiti na pomoč in ju podučiti, kako se uporablja ročka za točenje goriva.

Tara Reid se spozna na morske pse.

Ker je dobila vlogo v komični zmešnjavi Sharknado, se je seksi blondinka odločila podučiti o morskih psih. Svoja odkritja je delila na oddaji Shark After Dark, kjer je povedala, da so “kiti sesalci, morski psi pa živali”. (foto: Elizabeth Goodenough/Everett Collection)

Tara Reid
Beyonce in Jay Z

Beyonce in Jay z milijoni nad nepremičnine.

Ko sta se Beyonce in Jay Z odpravila na lov za bajto, v kateri si bosta ustvarila družino, sta si zastavila zelo realen budžet - 80 milijonov dolarjev. 

Jerry Seinfeld ni vedel, kakšen okus ima kava.

Prvič jo je poskusil šele na turneji leta 2008. In zdaj jo tako obožuje, da jo ima celo v naslovu svoje serije Comedians in Cars Getting Coffee. “Saj veste, kako smo komiki včasih popolnoma odsotni od nekaterih stvari,” je komentiral.

Jerry Seinfeld
Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld ne zna kuhati in postlati postelje.

Ko je bil modni oblikovalec za Chanel še mladič, ga je mama učila, da naj se za brezvezne stvari zanaša na druge ljudi, saj bo tako imel več časa, da postane uspešen. Zdaj ima armado pomočnikov, ki zanj počnejo vsakdanje stvari.

Nikar ne fotografirajte Katherine Heigl.

Ko je lokalna trgovina fotografirala Katherine Heigl, da se pohvali, da znana igralka kupuje pri njih, se je zvezdnica odzvala z bizarno tožbo v višini 6 milijonov dolarjev.

Katherine Heigl
Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow se ne more pretvarjati.

Za Elle je leta 2009 rekla, da se ne more pretvarjati, da je nekdo, ki živi s 25.000 dolarji na leto. Dve leti kasneje je rekla, da bi raje uživala droge kot jedla sir iz konzerve. 

Eminem ni bil seznanjen s poredno stranjo interneta.

Megaraper do leta 2009 ni vedel, da lahko na internetu zelo enostavno prideš do brezplačnih filmčkov za odrasle.

Eminem
DMX

DMX ne zna uporabljati računalnika.

Ko je bil gost na radijski postaji Power 105.1, ga je gostiteljica poskusila naučiti, kako uporabljati Google. DMX je bil presunjen nad 'strašljivo napravo', kot jo je poimenoval.

Sienna Miller verjame v pozitivni pristop.

Ko so jo vprašali, ali se zaradi kajenja nič ne boji za zdravje, je simpatična igralka odgovorila: “Mislim, da bolj ko ima človek pozitiven odnos do kajenja, manj je škodljivo.”

Sienna Miller