Ekstremni binge izziv se bo 23. novembra predvajal v živo na uradnem Twitch kanalu Mozaika! Sledite nam na Twitchu in ne zamudite zabavnih vsebin v živo:

Watch live video from Mozaik_A1 on www.twitch.tv

Na gradu Rajhenburg v Brestanici bo 23. novembra potekal Ekstremni binge izziv, kjer si bo izbrana šesterica najbolj trpežnih ogledala celotno prvo sezono v enem maratonskem gledanju. Med gledanjem bodo opravljali nenavadne, tematsko primerne izzive, ki bodo na koncu razkrili zmagovalca – mojstra binginga.

Izziv bo vključeval ogled 10 epizod prve sezone Igre prestolov, vsako epizodo pa bo pospremil izziv. Z le dvema načrtovanima predahoma bodo tekmovalci preverili svojo binging kondicijo, zmagovalec pa bo sedel na železni binging prestol in se, namesto z vladarstvom nad Westerosom, okitil s čudovitimi nagradami.

Igra prestolov
Vrnimo se tja, kjer se je vse začelo

Nagrade za tekmovalce:

  • 1x glavna nagrada: Brezplačna naročnina A1 GO! in A1 Play za 2 leti + HBO GoT paket (GOT Risk namizna igra + GOT jopica s kapuco + GOT majica + GOT skodelica + GOT pečat) + hišni kino Sony HTXF9000.CEL
  • 5x tolažilna nagrada: Brezplačna naročnina A1 GO! in A1 Play za 1 leto + Mini HBO GoT paket (GOT majica + GOT skodelica + GOT pečat)

Nagrade za gledalce:

Med vse, ki boste spremljali Live vklop in vpisali prave kode, ki se bodo pojavljale tekom Live vklopov, pa bodo razdeljene naslednje nagrade:

  • 10x majčka GoT, 10x skodelica GoT in 80x GoT Survival kit

Prijave na Ekstremni binge izziv se zbirajo do 18. novembra do 23:59.

Ekstremni binge izziv bo 23. novembra na gradu Rajhenburg v Brestanici in bo v živo predvajan na Twitch kanalu Mozaik_A1, redne vklope s predstavitvijo novih izzivov pa boste lahko spremljali tudi na Facebook strani A1